• Uw producent van shoarma, döner en aanvullende producten.

Over ons

Over ons

Al 10 jaar staan wij met man en macht voor u klaar

Bij ons is kwaliteit en service inmiddels een gewoonte geworden.

Bel ons: 0252 – 786 004

Over Sumer Food

Uw leverancier en betrouwbare partner voor al uw vleeswaren.

SumerFood is leverancier van kwaliteitsproducten en groothandel in döner, shoarma, diverse kaassoorten, Turkse pizza’s en meer gerelateerde producten.

Sinds 2010 zijn wij actief als producent in shoarma, döner en aanvullende producten. In de loop der jaren hebben we ons klantenportfolio in rap tempo uitgebreid en leveren we aan shoarma- en dönerzaken in het gehele land, supermarkten, slagerijen, restaurants, groothandels en tal van andere afnemers.

Ons succes is te verklaren doordat wij vanuit een aantal kernwaarden handelen. Het belangrijkst is de wensen van de klant af te stemmen op de klantbehoefte. Zo wordt er nauwelijks tot geen water aan ons vlees toegevoegd. Bij andere groothandels in shoarma en döner wordt dit wel gedaan. Wij zien dat met name de horeca dit op prijs stelt en ook particulieren daardoor tevredener zijn over het vlees. Bij Sumerfood gaat het om de smaak en kwaliteit van onze producten.

Waarom wij anders zijn dan anderen?

  • Grote voorraad constant beschikbaar in alle food & non-food categorieën!
  • Door continue oriëntatie in de foodbranche en grote inkoop volumes bent u verzekerd van de beste prijs!
  • Efficiënte voorraadbeheer door middel van up to date automatisering verzekeren wij nauwkeurige en stipte levering gratis bezorgd bij uw onderneming!
    Alleen de beste artikelen worden nauwkeurig geselecteerd. Resultaat consistente kwaliteit!

Ons team

Heeft u speciale wensen, eisen of vragen. Geen probleem voor Sumer Food, wij zullen altijd met een gepaste oplossing komen.

Eerlijkheid

Sumer Food levert precies wat met u afgesproken is, wij begrijpen dat het leveren van levensmiddelen en men name vlees een professionele werkwijze en werkhouding eist.

Kwaliteit

Wij voegen aan ons döner vlees nauwelijks tot geen water als enige döner/shoarma groothandel in Europa en maken daarmee een einde aan onnodige toevoegingen.

Service

U kunt ons 24 uur per dag en 7 dagen per week bereiken, want u wilt altijd in contact staan met uw leverancier. Bel ons via 020 -785 5232 of e-mail naar info@sumerfood.nl.

Benodigde Stappen

Klant Worden Van Sumer Food

Wanneer u ook klant wilt worden en u graag wilt profiteren van de voordelen welke SumerFood u te bieden heeft, dan kunt u hieronder uw gegevens invullen.
Wij zullen uw gegevens vervolgens nauwkeurig verwerken waarna ons streven is om zo spoedig mogelijk contact met u op te nemen.