Sumerfood is al sinds 2010 actief als groothandel.

Sinds 2010 is Sumerfood actief als producent in shoarma, döner en aanvullende producten. In de loop der jaren hebben we ons klantenportfolio in rap tempo uitgebreid en leveren we aan shoarma- en dönerzaken in het gehele land, supermarkten, slagerijen, restaurants, groothandels en tal van andere afnemers.

Ons succes is te verklaren doordat wij vanuit een aantal kernwaarden handelen. Het belangrijkst is de wensen van de klant af te stemmen op de klantbehoefte. Zo wordt er nauwelijks tot geen water aan ons vlees toegevoegd. Bij andere groothandels in shoarma en döner wordt dit wel gedaan. Wij zien dat met name de horeca dit op prijs stelt en ook particulieren daardoor tevredener zijn over het vlees. Bij Sumerfood gaat het om de smaak en kwaliteit van onze producten.

Doner

Sumerfood certificeringen

Wij produceren wekelijks 20.000 kilo döner en shoarma producten en zijn dan ook met recht specialist op dit gebied. Al onze producten zijn afgestemd op de smaak van kritische consumenten en voldoen aan de geldende normen. Om de kwaliteit van onze producten te onderstrepen hebben wij onder andere een EG-erkenning en zowel een HACCP- als HALAL-certificering.

EG erkenning

Aan levensmiddelen van dierlijke oorsprong is een EG-herkenningsnummer toegevoegd. De voedselveiligheid wordt op deze manier gewaarborgd en door deze code wordt aangegeven dat Sumerfood op hygiënisch gebied onder toezicht staat.

HACCP

Met een HACCP-certificaat wordt aangetoond dat Sumerfood werkt volgens de hygiënecode die is opgesteld door Horeca Nederland. Onze kennis wordt periodiek getoetst om op de hoogte te blijven van actuele regelgeving.

HALAL

Een HALAL-certificaat wordt alleen afgegeven wanneer Sumerfood geheel volgens de islamitische wetten produceert. Precies volgens de ah-hadith, u vindt daar een gedetailleerde uitwerking van wat Allah ons heeft toegestaan.

Nationaal & Internationaal.

Nu als nationale en later ook als internationale speler zijn er een aantal belangrijke uitgangspunten waar wij mee werken:

Eerlijkheid

Sumerfood levert precies wat met u afgesproken is, wij begrijpen dat het leveren van levensmiddelen en men name vlees een professionele werkwijze en werkhouding eist.

Kwaliteit

Aan ons döner vlees wordt nauwelijks tot geen water toegevoegd. Wij doen dit als enige döner/shoarma groothandel in Europa en maken daarmee een einde aan de toevoeging van onnodig veel water aan vlees.

Service

U kunt ons 24 uur per dag en 7 dagen per week bereiken, want u wilt altijd in contact staan met uw leverancier. Bel ons via 020 -785 5232 of e-mail naar info@sumerfood.nl.